Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Vzdrževanje in podpora

V celoti premostite vrzel med tehnologijo in poslovanjem.

man-woman-headset
illustration-man-woman-cogwheel-squares

Ob naši pomoči boste vzljubili kompleksne rešitve, saj vas bomo preobrazili v strokovnjake. Pri tem se ne bojte, da bi naleteli na odpor zaposlenih, saj bomo poskrbeli, da bo sprememba prilagojena vašemu poslovanju ter hkrati učinkovita in uspešna.

Z našimi storitvami vzdrževanja in podpore bomo celostno zagotovili brezhibno delovanje programske in strojne opreme, da boste lahko še naprej nemoteno poslovali.

Pomagamo vam vzdrževati najvišjo raven kakovosti

icon-purple-screwdriver-wrench

Namestitev rešitev

Nudimo namestitve sistemov in aplikacij vseh velikosti. Pri tem vaše uporabnike usposobimo za njihovo uporabo. Pomagamo vam lahko pri avtomatizaciji vpeljave večjega števila sistemov.

icon-purple-laptop-cog

Nadgradnja sistemov

Nudimo nadgradnje sistemov na lokaciji ali na daljavo, pri čemer poskrbimo, da nadgradnja poteka z minimalnimi motnjami poslovnih procesov ali celo brez njih.

icon-purple-cog-question

Odpravljanje napak

Iskanje in odpravljanje napak v IT-okolju je lahko zahtevna naloga. Naši strokovnjaki bodo kos vsaki težavi in jo bodo uspešno rešili.

icon-purple-two-chatbubbles

Svetovanje

Lahko vam pomagamo pri pripravi učinkovite strategije vzdrževanja in podpore, ki vam zagotavlja dolgoročno delovanje rešitev ob najnižjih možnih stroških vzdrževanja.

Zagotovite si kakovostno vzdrževanje rešitev in podporne storitve.

Posvetujte se z nami
Zaupajte nam svoje izzive

Mi vam bomo pomagali poiskati rešitev