Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Implementacija in integracija

Ne podirajte silosov – integrirajte jih!

man-writing-marker-board
illustration-man-connected-charts-1

Silosov se najlažje znebite tako, da jih integrirate.

Težko je slediti procesom, če vsak oddelek uporablja drug(ačn)o informacijsko rešitev. Iste stvari vodite v več različnih sistemih. Podatki se podvajajo in niso dosledni. Uvedba novih rešitev v poslovanje predstavlja svojevrsten izziv. Se vam zdi ta zgodba znana?

Za učinkovito poslovanje potrebujete rešitve in sisteme, ki so med seboj povezani. Kljub temu, da sodobne rešitve ponujajo različne vtičnike in vmesnike za povezovanje, jih je treba dobro preučiti in znati pravilno integrirati v že tako kompleksno IT-okolje. Obstajajo pa tudi procesi, orodja in rešitve, ki so specifični za vaše poslovanje. V takšnem primeru je treba izdelati rešitev po meri, če želite, da vse deluje kot usklajena celota.

Z integracijami in implementacijami rešitev po meri se ukvarjamo že 30 let in smo specialisti na tem področju. Predlagamo vam, da skupaj zakorakamo po integracijskih poteh in oblikujemo rešitev, ki vam bo pisana na kožo.

man-typing-two-monitors

Ponujamo odgovore na vaše poslovne izzive

icon-purple-checkmark-postit

Vodenje projektov in svetovanje

Z našimi preizkušenimi pristopi k vodenju projektov in svetovanjem boste v zadanem časovnem okviru prišli do ustreznih storitev in rešitev, ki jih potrebuje vaše podjetje. Vsako poslovanje potrebuje skrbno načrtovanje in izvedbo. Naši strokovnjaki bodo ocenili trenutno raven tehnološke zrelosti, razvili uresničljiv načrt izboljšav in vam pomagali pri poti do cilja.

icon-purple-presentation

Specifikacija zahtev in poglobljena analiza

Naša poglobljena analiza in specifikacija zahtev bosta identificirali in dokumentirali dejanske zahteve glede sistema ali uvajanja sprememb. To je ključni korak za zagotovitev uspeha pri razvoju projekta, saj boste lahko izvajalcu jasno sporočili, kaj zahtevate in kakšen rezultat pričakujete.

icon-purple-lightbulb

Zasnova in arhitektura sistema

Naši strokovnjaki lahko sisteme, arhitekturo in poslovno programsko opremo načrtujejo od samega začetka. Zasnova in oblikovanje učinkovitega IT-okolja vključujeta več dejavnikov, kot so poslovna strategija, zahteve glede kakovosti, človeška dinamika, poslovni načrt(i) in IT-okolje. Razvijamo sisteme po meri, ki vam najbolj ustrezajo.

icon-purple-page-cycle

Migracija in optimizacija podatkov

Projekti migracije podatkov se lahko hitro zapletejo in postanejo dragi. Naši strokovnjaki bodo to preprečili, saj bodo poskrbeli, da bo migracija podatkov potekala nemoteno in brez kakršnihkoli težav ali izgube podatkov. Poleg tega bodo optimizirali rabo podatkov v vaši organizaciji in to storili na stroškovno učinkovit način.

icon-purple-cog-cycle

Vpeljave in integracije sistemov

Naša ekipa certificiranih strokovnjakov za programsko opremo in integracijo vam lahko takoj priskoči na pomoč. Pomagamo vam hitro in učinkovito implementirati, integrirati ali optimizirati vaše programske rešitve in sisteme. Poskrbeli bomo, da bo vaše IT-okolje delovalo kot dobro naoljen stroj.

icon-purple-chatbubble-checkmark

Vzdrževanje in podpora

Naše storitve podpore in vzdrževanja so med najboljšimi v panogi. Vemo, da se vaše podjetje zanaša na nemoteno delovanje sistemov, zato so naše storitve zasnovane tako, da nudijo temeljito in učinkovito vzdrževanje, kakovost podpore pa je na najvišji ravni. Poleg standardne garancije in podpore nudimo še vrsto razširjenih možnosti za podporo strojne in programske opreme.

Naredite prvi korak in stopite v stik z našimi strokovnjaki.

Posvetujte se z nami
Zaupajte nam svoje izzive

Mi vam bomo pomagali poiskati rešitev