Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Storitve

Naredite naslednji velik korak v procesu digitalizacije poslovanja in celovito obvladujte svoje tehnologije.

illustration-services-two-men-sitting-together

Za neprekinjeno in nemoteno poslovanje se podjetja zanašajo na številne IT-storitve. Naša celovita ponudba storitev zagotavlja, da bo vaše poslovanje dosledno na račun vam ustreznih tehnoloških rešitev.

man-writing-marker-board
icon-purple-cog-cycle

Implementacija in integracija

Ko enkrat ugotovite, katera tehnologija vam najbolj ustreza, se zdi vpeljava najlažji korak. Toda tudi ta zahteva veliko zavzetega dela in natančnosti, če želite, da končna rešitev deluje brezhibno. Implementacijo in integracijo zaupajte našim strokovnjakom, ki te naloge obvladajo.
Več informacij
icon-purple-screwdriver-wrench-1

Vzdrževanje in podpora

Rešitve po uvedbi in integraciji potrebujejo podporo in vzdrževanje. Zagotovimo vam brezhibno delujoče okolje, da se lahko osredotočite na svoj posel.
Več informacij
man-woman-headset
man-outside-tablet
icon-purple-cloud-checkmark

Prehod v oblak

Če vam zmanjkuje prostora v podatkovnem centru, je računalništvo v oblaku pravi odgovor na tovrsten izziv. V skladu z najboljšimi panožnimi praksami vam bomo pripravili načrt celovitega ali delnega prenosa poslovanja oziroma informacijskega okolja v oblak.
Več informacij
icon-white-mind

IT-svetovanje

Vam primanjkuje znanja o informacijskih tehnologijah? Brez skrbi, naši izkušeni strokovnjaki vam bodo svetovali, kako najbolje izkoristiti informacijsko tehnologijo za doseganje poslovnih ciljev. Na naše bogate izkušnje in certificirane strokovnjake se lahko vedno zanesete.
Več informacij
man-woman-watching-laptop

Storitve, na katere se lahko zanesete

Naša ponudba storitev je usmerjena v kakovost in učinkovitost. Razumemo, da sodobna podjetja ne morejo kar ustaviti poslovanja, zaradi česar zagotavljamo, da sistemi in storitve naših strank vedno delujejo kot dobro naoljen stroj.

icon-purple-cog-circuit

Popolna integracija

Ne glede na to, kako kompleksne informacijske storitve uporablja vaše poslovanje, bodo naši strokovnjaki zagotovili, da so ustrezno integrirane in delujejo brez prekinitev.

icon-purple-circle-person

Osrednje upravljanje

Vse storitve lahko upravljate z osrednje lokacije. Tako boste imeli boljši nadzor nad njimi in jih boste bolj učinkovito zagotavljali. Obenem boste izboljšali svojo prilagodljivost in varnost in si zagotovili vpogled v poslovanje v realnem času.

icon-purple-hand-heart

Zanesljivost

Z našimi najboljšimi IT-storitvami bo vaše podjetje lahko istočasno izkoristilo zanesljivost in možnost hitre vpeljave tehnologij. Zagotavljamo strokovne storitve, na katere se lahko zanesejo podjetja vseh velikosti.

icon-purple-stopwatch-dollar

Stroškovna učinkovitost

Avtomatizacija in možnost prenosa časovno potratnih administrativnih funkcij na tehnologijo vam bosta skupaj s poglobljeno integracijo zagotovila nizke skupne stroške lastništva.

Izkoristite svojo obstoječo tehnologijo kar najbolje.

Posvetujte se z nami
Zaupajte nam svoje izzive

Mi vam bomo pomagali poiskati rešitev