img

Sodeluj na resničnih projektih.

Delal boš na rešitvah za konkretne stranke iz različnih panog, kot so proizvodnja, javne storitve, e-poslovanje, javni sektor, infrastruktura, zdravstvo in telekomunikacije.

img

Spoznaj procese.

Pri razvoju rešitev boš sodeloval v celotnem postopku - od idejne zasnove rešitve, razmisleka o izvedljivosti in možnostih za uspeh do razvoja dejanskega projekta. Želimo ti omogočiti, da izkusiš projekte tako v širino kot globino.

img

Izkusi napredne tehnologije.

Delal boš lahko z razburljivimi novimi tehnologijami, kot so pametni domovi, oblak, internet stvari, velike količine podatkov in umetna inteligenca. To so znanja za naslednje desetletje in če jih želiš spoznati, imaš res srečo!

img

Spoznaj prave ljudi.

Dodelili ti bomo izkušene mentorje in sodeloval boš lahko z internimi skupnostmi in zunanjimi partnerji ter osvojil znanja in veščine, ki jih potrebuješ za uspeh. Med drugim boš lahko sodeloval s podjetji, kot so Microsoft, Oracle, BloomReach, in internimi strokovnjaki za področje umetne inteligence.

img

Podatke spoznaj do obisti.

Simple Lab na prvo mesto postavlja podatke - naučili te bomo, kako jih zbrati in obdelati ter nato zbrane informacije obdelati in analizirati. Začni z internetom stvari in zberi podatke z na stotine naprav ter očisti podatke, da jih pripraviš za koristna poročila, na podlagi katerih je mogoče sprejemati odločitve. Imel boš tudi priložnost, da različnim rešitvam dodaš umetno inteligenco.

img

Poišči partnerja, ki mu lahko zaupaš.

Comtrade ima dolgo tradicijo dela s študenti, ki jim pomagamo osvojiti nova znanja in odpreti nove priložnosti. Že več kot 20 let organiziramo EDIT, mednarodno poletno šolo, ki je bila odskočna deska številnih uspešnih mladih strokovnjakov. Delal boš v podjetju z več kot 1000 razvijalci programske opreme - tako boš imel dovolj priložnosti za osebni in karierni razvoj.

ODPRTA MESTA

Data Chef

Poglej več

IoT Enthusiast

Poglej več

Data Beliver

Poglej več