Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

CRM ter avtomatizacija prodaje in marketinga

Avtomatizacija lahko prodajo in trženje dvigne na povsem novo raven. Izkoristite napredne sisteme za avtomatizacijo prodaje, marketinga in podpore ter strankam zagotovite najboljše storitve.

man-woman-laptop-talking
illustration-man-woman-megaphone
Vzemite stvari v svoje roke in se proaktivno lotite izzivov, ki jih prinaša digitalna preobrazba.

Segmentirajte kupce, ugotovite njihove želje in ustvarite ciljane ter personalizirane trženjske akcije. Izpolnite njihova pričakovanja s pomočjo naprednih platform ter učinkovito in uspešno zadovoljite njihove potrebe.

Zbirajte in obdelujte podatke ter s sistematizacijo in avtomatizacijo izboljšajte delovanje procesov prodaje in trženja ter obogatite vpogled v podatke o kupcih. S temi rešitvami boste imeli vse podatke zbrane na enem mestu, do njih pa boste lahko dostopali v vsakem trenutku in jih s pridom uporabili v prodajne ali podporne namene.

Naše najboljše rešitve

Imamo najboljše rešitve za trženje, prodajo in podporo.

icon-yellow-hand-heart

Upravljanje odnosov s strankami (CRM)

Z uvedbo programske opreme za upravljanje odnosov s strankami (CRM) boste lahko organizirali, spremljali in vzpostavili boljše odnose s svojimi strankami.

icon-yellow-megaphone-1

Avtomatizacija prodaje in marketinga

Z racionalizacijo in avtomatizacijo ročnih, počasnih in zamudnih ter ponavljajočih se opravil v prodajnem procesu se bo lahko vaša prodajna ekipa namesto na administrativne naloge osredotočila na svoje ključno delo – prodajo. Enako velja za napredno programsko opremo za avtomatizacijo trženja. Pomagala vam bo povečati promet, obiskovalce spremeniti v kupce in izpeljati celovite trženjske akcije.

icon-yellow-laptop-chatbubble

Podpora strank

Programska oprema za zagotavljanje podpore strankam je prav tako ključni del zagotavljanja odličnih izkušenj strankam, saj jim omogoča, da se povežejo s podjetjem in hitro prejmejo potrebno pomoč ali odgovore. Programska oprema za podporo strankam vam lahko pomaga navadne stranke spremeniti v ambasadorje vaše blagovne znamke.

Prednosti za različne osebnosti

icon-yellow-quotes

Končno imam orodje, ki mi omogoča enostavno segmentiranje in avtomatizacijo e-poštnih sporočil, sledenje strankam na spletnem mestu, merjenje donosnosti naložb, pregled poročil in analitiko.

Tina,
vodja trženja
illustration-portrait-variant-1
illustration-portrait-variant-2
icon-yellow-quotes
Obožujem novo rešitev. Moja učinkovitost in prodajna uspešnost sta se močno povečali. Zdaj resnično poznam potrebe strank, zato jim lahko ponudim tisto, kar dejansko potrebujejo. Komunikacija s strankami je dosegla višjo raven.

David,
vodja prodaje
icon-yellow-quotes

Takojšen dostop do vseh potrebnih informacij mi omogoča, da sprejemam natančnejše strateške odločitve in oblikujem boljše kratkoročne in dolgoročne načrte.

Karin,
direkorica
illustration-portrait-variant-3
illustration-portrait-variant-4
icon-yellow-quotes
Končno imamo lahko le en sistem in enega skrbnika. Veste, kaj naredi tehnologijo odlično? Enostavna napredna orodja, ki ne zahtevajo celotne ekipe informacijskih strokovnjakov, da jo razumejo. Rezultat so nižji stroški in uresničene sanje!

Tim,
informacijski direktor
Explore more

Naš partner

Naš partner

Se sprašujete, kako ustvariti močne vezi s svojimi kupci?

Stopite v stik z nami
Kakšno rešitev potrebujete?

Pogovorimo se