Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Sistemi za upravljanje vsebin (CMS) in spletne trgovine

Izberite pravo tehnologijo, ki bo vašemu podjetju omogočila, da svojim strankam zagotovi povsem prilagojeno uporabniško izkušnjo.

woman-credit-card-cafe
yellow-c-shopping-cart
E-poslovanje je veliko več kot le prodaja vsebin ali izdelkov na spletu. Kupca morate postaviti na prvo mesto in v središče svojega poslovanja.

Inteligentna in prilagojena digitalna izkušnja vam bo pomagala skrajšati čas trženja in okrepiti strategijo povezovanja s strankami.

 • Pomagamo vam razviti zmogljivo spletno mesto, optimizirano za vsako napravo, prilagojeno vsakemu obiskovalcu in integrirano z vsemi vašimi marketinškimi orodji.

 • Glede na vaše cilje, pričakovanja in zahteve vam svetujemo pri izboru platforme, ki bo ustrezala vašim potrebam in potrebam vaših strank.

 • S pravo tehnologijo CMS lahko strankam na spletu ponudite prilagojeno vsebino, ustrezne zadetke ob iskanju ter nakupna priporočila. V vsakem trenutku lahko zagotovite povsem prilagodljive digitalne uporabniške izkušnje.
 • woman-credit-card-phone

  Izkoristite prednosti naslednjih storitev

  icon-yellow-cursor-window

  Razvoj platform CMS

  Izbor prave platforme CMS je odvisen od narave vašega dela, obsega poslovanja ter panoge, zato je še kako pomembno izbrati rešitev, ki vam bo pisana na kožo. Obvladamo najrazličnejše tehnologije in imamo dolgoletne izkušnje na področju razvoja platform CMS, zato vam pomagamo poiskati in vpeljati za vaše poslovanje najbolj optimalno rešitev.

  icon-yellow-smartphone-touch

  Uporabniški portali

  Z našimi samopostrežnimi portali boste izboljšali uporabniško izkušnjo strank, ohranili njihovo zvestobo ter povečali rast prihodkov in optimizirali stroške poslovanja. Z njimi lahko dostavite povsem prilagojene vsebine in omogočite svojim strankam, da sodelujejo pri ustvarjanju lastne izkušnje in interakcije z vašim podjetjem.

  icon-yellow-shopping-basket

  Spletne trgovine

  Področje e-poslovanja raste in se razvija z neverjetno hitrostjo, zato je izredno pomembno, da izberete najnovejše tehnologije za spletno trgovino. Rešitve za e-poslovanje razvijamo z najnaprednejšimi tehnologijami, ki bodo spodbudile rast in zagotovile trajnostni razvoj spletnega poslovanja.

  icon-yellow-shopping-cart-cycle

  Upravljanje življenjskega cikla strank

  Vsaka stranka je pomembna - od trenutka, ko stopi v stik s podjetjem do nakupa. Seveda si želite, da se za slednji korak odloča pogosto oziroma ga vedno znova ponavlja. Natančno spremljanje podatkov o strankah na enem mestu vam bo dalo jasno sliko o tem, kako uspešno je vaše delo s strankami in vam pomagalo poiskati izboljšave.

  icon-yellow-page-cycle

  Rešitve s področja uporabniške izkušnje

  Vas zanima, kako narediti svoje izdelke in izkušnje za kupca še bolj privlačne? Odgovor se skriva v odlični uporabniški izkušnji. Ne razmišljajte zgolj z lastne poslovne perspektive, temveč poglejte skozi oči stranke ali kupca. Ta vidik je namreč najpomembnejši za vaš uspeh.

  Delamo na platformah

  Delamo na platformah

  Povežite se s svojimi kupci s pomočjo napredne tehnologije in spodbudite dolgoročno zvestobo.

  Stopite v stik z nami
  Kakšno rešitev potrebujete?

  Pogovorimo se