Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Rešitve

Obvladovanje poslovnih tehnologij je naša prednost. Nudimo IT-rešitve, ki jih lahko popolnoma prilagodimo vašemu poslovanju in viziji.

illustration-solutions-together

Zavedamo se, da je vsako podjetje specifično in da ima svoje posebnosti. Če želite izkoristiti potencial svojega podjetja, stopite v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali na poti k boljšemu poslovanju.

woman-laptop-table
icon-yellow-lightbulb

Rešitve po meri

Ste zmedeni ob pogledu na vso razpoložljivo programsko opremo, ki je na voljo na trgu? Morda je pravi odgovor na vaš poslovni izziv po meri razvita rešitev. Rešitev, ki bo ustrezala potrebam vašega podjetja in vam prinesla konkurenčno prednost.
Več informacij
icon-white-discount-shopingcart

Spletne trgovine in e-poslovanje

Izberite med sistemom za upravljanje s spletno trgovino ali platformo za e-poslovanje, ki sta lahko prvi stik strank z vašim podjetjem. Prava tehnologija vašim strankam ne bo zagotavljala le edinstvene digitalne izkušnje, temveč bo spodbudila tesen odnos z njimi.
Več informacij
woman-credit-card-cafe
woman-credit-card-phone
icon-yellow-cursor-window

Sistemi za upravljanje vsebin (CMS)

Pomagali vam bomo razviti zmogljivo spletno mesto, optimizirano za vse naprave, prilagojeno vsem uporabnikom in integrirano z vsemi vašimi orodji za marketing.
Več informacij
icon-yellow-megaphone

CRM ter avtomatizacija prodaje in marketinga

Izboljšajte vpogled v podatke o strankah s povezovanjem vaših ključnih sistemov v eno platformo. Izboljšajte svoje prodajne in trženjske procese s sistematizacijo in avtomatizacijo.
Več informacij
man-woman-laptop-talking
icon-white-presentation

Poslovna inteligenca

Spremenite svoje podatke v relevantne informacije, ki bodo delale za vas. Izkoristite poslovno analitiko ter napredno inteligenco. Odkrijte, kaj lahko tehnologija naredi za vas.
Več informacij
man-smiling-tablet-writing
woman-big-touch-screen
icon-yellow-cloud

Pametna mesta

Pametne skupnosti predstavljajo našo prihodnost. Ponujamo vertikalno platformo za pametna mesta, ki deležnikom omogoča povezovanje in uspeh. Povežite svojo rešitev s platformo ali skupaj z obstoječimi ponudniki začnite razvijati nove poslovne modele in vrednostne verige.
Več informacij

Delamo z

Od rešitev po meri do rešitev za pametna mesta - imamo vse, kar potrebujete.

Stopite v stik z nami
Kakšno rešitev potrebujete?

Pogovorimo se