Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Zdravstveni dom Ljubljana - IRIS - rešitev za primarno zdravstvo

IRIS je zmogljiva in zanesljiva rešitev za primarno zdravstveno oskrbo, ki podpira zagotavljanje zdravstvenih storitev po vsej Sloveniji.

referenca 635x379_IRIS
PODJETJE

Zdravstveni dom Ljubljana je odprt, dinamičen in v razvoj usmerjen javni zavod. Prebivalcem Mestne občine Ljubljana in širši regiji zagotavlja visokokakovostne zdravstvene storitve, pri čemer se osredotoča na varno, učinkovito in vsem dostopno zdravljenje.

Spletna stran
PANOGA

Javna Uprava

IZDELEK / REŠITEV

IRIS - rešitev za primarno zdravstvo

POVZETEK

Rešitev za primarno zdravstvo IRIS, ki je v zdravstvenih domovih zaživela leta 2009, je Comtrade zasnoval v sodelovanju z Združenjem zdravstvenih zavodov Slovenije. V skladu s potrebami po prenovi informacijskih sistemov v zdravstvu je Comtrade zasnoval sistem na najsodobnejših tehnologijah in v skladu z najsodobnejšimi standardi v informatiki. Zmogljiva in zanesljiva rešitev za primarno zdravstvo IRIS omogoča sledljivost podatkov, enostavne nadgradnje in preprosto povezljivost z drugimi sistemi, a hkrati tudi visoko raven varnosti podatkov. To dosega s tronivojsko in storitveno usmerjeno arhitekturno zasnovo in upoštevanjem zakonodaje ter raznih tujih priporočil in standardov. Vsebinsko pokriva približno 50 različnih vsebinskih modulov.

Statistika:

IRIS uporabljajo v petih zdravstvenih domovih v Sloveniji ter pri več koncesionarjih. Rešitev vsak dan uporablja več kot 2000 uporabnikov, letno pa je obravnavanih več kot 870.000 pacientov. Izvajalci zdravstvene dejavnosti, ki uporabljajo IRIS, vsako leto zabeležijo okoli 4.000.000 obiskov oz. opravijo tudi do 12.000.000 storitev.

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo!