Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Petrol - Nadgradnja spletnih mest

Petrol je s pomočjo Comtrada v okviru pobude digitalne preobrazbe uspešno zaključil zahteven projekt nadgradnje spletnih mest.

referenca 635x379_petrol 2
PODJETJE

Petrol je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovskih družb.

Spletna stran
PANOGA

Podjetja

IZDELEK / REŠITEV

Nadgradnja spletnih mest

POVZETEK

Projekta prenove spletnih mest se je Petrol kot vodilno podjetje na področju energetske oskrbe v Sloveniji in močan regionalni ponudnik lotil v okviru svoje digitalne transformacije s ciljem izboljšanja komunikacije s strankami in zagotavljanja boljših digitalnih izkušenj. Osnovni cilj je bil vpeljava enotne platforme za zagotavljanje hitre, prilagodljive in dosledne izkušnje strankam in administratorjem prek vseh spletnih mest v različnih državah. Med drugimi zahtevami projekta so bili izboljšana optimizacija za iskalnike, vpeljava storitev Google Analytics in Google Tag Manager, optimizacija varnosti in odzivno oblikovanje.

Comtrade je vpeljal platformo za zagotavljanje digitalnih izkušenj (Bloomreach Experience Manager). Odprtokodni sistem za upravljanje spletnih vsebin v celoti temelji na Javi, podjetji pa sta ga uporabili za razvoj 8 spletnih mest z več kot 700 prilagojenimi stranmi. Enotno orodje se integrira z zalednimi sistemi in s popolno avtomatizacijo ponavljajočih se skrbniških nalog zagotavlja preprosto upravljanje vsebin in spletnih mest. Petrolovi zaposleni lahko z njim hitro pripravijo nove akcije, izdelke in koncepte. Obenem hitrejše nalaganje strani pomeni manj ovir pri nakupu, učinkovita optimizacija za iskalnike pa je poskrbela za bistveno povečanje organskega obiska, pri katerem so vir iskalniki.

Tehnologija: Bloomreach Experience Manager

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo!