Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti - Portal MDDSZ

Rešitev za upravljanje uporabniških identitet, ki centrom za socialno delo omogoča bolj učinkovito delo.

referenca 635x379_min of labour copy
PODJETJE

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je odgovorno za zagotavljanje širokega nabora storitev in ugodnosti, ki jih država zagotavlja za spodbujanje socialne varnosti, enakih priložnosti in delavskih pravic.

Spletna stran
PANOGA

Javna Uprava

IZDELEK / REŠITEV

MDDSZ Portal

POVZETEK

Comtrade je zmagal na javnem razpisu za zamenjavo zastarele rešitve za avtentikacijo in upravljanje identitet (RPAS) na obeh vstopnih portalih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Glavni namen projekta je bil zagotoviti posodobljen in varnejši sistem, ki bi uporabnikom Centra za socialno delo (CSD) v prvi vrsti omogočil avtentikacijo in dostop do vseh obstoječih zalednih aplikacij in storitev.

Comtrade je uporabil in prilagodil koncept Ministrstva za javno upravo: Liferay Portal je sistem za upravljanje vsebin, združen s posebej razvito rešitvijo SecurityScheme za avtentikacijo in upravljanje identitet (pravice intelektualne lastnine v lasti MJU).

Varen in uporabnikom prijazen sistem uporablja enotno prijavo, sestavljajo pa ga trije ločeni deli: administracijski modul za uporabnike in njihove vloge (SecurityScheme), interni in zunanji vstopni portal (oba temeljita na rešitvi LiferayPortal) ter integracijske storitve za izmenjavo uporabniških vlog z zalednimi aplikacijami (načrtovana opravila se izvajajo na podatkovni zbirki Oracle).

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo!