Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Erste Group IT International GmbH, Avstrija

Vodilni banki smo omogočili, da je svojim strankam zagotovila inovativne digitalne storitve.

referenca 635x379_erste
PODJETJE

Erste Group IT INT je ponudnik IT storitev skupine Erste, ki zagotavlja skupinske rešitve podjetjem skupine Erste. So zaupanja vreden partner ene izmed vodilnih skupin finančnih storitev v Srednji in Vzhodni Evropi, ki ponuja raznovrstne IT rešitve v raznolikem okolju.

Spletna stran
PANOGA

Podjetja

IZDELEK / REŠITEV

Digitalno inoviranje

POVZETEK

Skupina Erste je bila ustanovljena leta 1819 in je s številnimi pridobitvami organsko prerasla v enega največjih ponudnikov finančnih storitev v Srednji in Vzhodni Evropi. V svojih prizadevanjih, da zadrži vodilni položaj in ostane konkurenčna na vse bolj razdrobljenem in urejenem bančnem trgu, Erste Group veliko vlaga v tehnologijo in se osredotoča na digitalne inovacije.

Cilj podjetja je ustvariti digitalni sistem, na katerega se lahko tretje osebe povežejo in razširijo svoje notranje platforme, pa tudi povečati število digitalno dostopnih izdelkov in storitev. Da bi to dosegli, je Erste Group ustanovila Erste Group IT International GmbH (EG IT), hčerinsko družbo, ki ji je bila na voljo celotna skupina za zagotavljanje informacijskih in operativnih storitev ter svetovanje. EG IT je sodeloval z več podjetji, vključno z Comtradeom. Kot partner za razvoj programske opreme podjetja EG IT so Comtradeove inženirske ekipe podprle različne projekte, ki so se osredotočali na integracijo z lastnimi sistemi, in se uspeli uveljaviti kot zanesljiv in zanesljiv partner za velika in zahtevna podjetja.

Imate vprašanje?

Tukaj smo, da vam pomagamo!