Odkrijmo močne plati in potenciale voditeljev 21. stoletja

Odkrijmo močne plati in potenciale voditeljev 21. stoletja red_square green_square yellow_square green_dots
Posted by Comtrade on Nov 21, 2019 1:01:00 PM

Javna agencija RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije organizira srečanje z naslovom Voditelji 21. stoletja. BISTRI. NAVDIHUJOČI. POVEZANI. Dogodek se bo nadaljeval z gala večerno prireditvijo FDI Award Slovenia 2019.

Dogodek, namenjen obstoječim tujim investitorjem v Sloveniji, bo potekal v torek, 26. novembra, na Brdu pri Kranju, z začetkom ob 16.30.

Najprej bodo o voditeljih prihodnosti na 3. raziskovalnem srečanju spregovorili  Klod Kolaro, direktor Comtrade Solutions in podpredsednik skupine Comtrade, vodilne IKT družbe v Jugovzhodni Evropi; Sandra Županec, direktorica podjetja Carthago, d. o. o., ki se uvršča med vodilne evropske proizvajalce prestižnih avtodomov; in Marko Bitenc, ustanovitelj in direktor visokotehnološkega podjetja genEplanet, d. o. o., ki je lani prejel naziv za najboljše biotehnološko zagonsko podjetje v celotni regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Skrivnosti uspeha uspešnega vodenja bosta razkrila tudi Tina Maze in Andrea Massi, predstavnika ene najboljših ekip v zgodovini alpskega smučanja.

Po zaključku srečanja bo sledila še slavnostna podelitev nagrad FDI Award 2019 najboljšim tujim vlagateljem v Sloveniji. Nagrada je namenjena tistim, ki so v preteklem letu ustvarili izjemne rezultate ter prispevali k razvoju slovenskega gospodarstva.