Udeležujemo se konference GoDigital 2020: Kako poteka digitalizacija poslovanja v Plastiki Skaza

Udeležujemo se konference GoDigital 2020: Kako poteka digitalizacija poslovanja v Plastiki Skaza red_square green_square yellow_square green_dots
Posted by Comtrade on Nov 5, 2020 10:12:10 AM

GoDigital, osrednja poslovna konferenca s področja velikih podatkov in umetne inteligence, se bo letos odvila v duhu aktualne prilagoditve poslovanja, ki jo je sprožil novi koronavirus. Digitalna transformacija je pri tem odigrala in še igra ključno vlogo, zato bo vpogled v lekcije, ki smo se jih naučili, odločilen, da bomo lahko v prihodnosti kovali nove strategije in pridobili potrebno poslovno odpornost.

GoDigital-predavatelji-2020-3xAPoleg odličnih mednarodnih in ostalih slovenskih govorcev bo v sklopu primerov dobrih praks nastopilo tudi podjetje Comtrade Solutions. Špela Rojnik, vodja marketinga, in Aleksandar Semeraj, vodja razvoja poslovanja, bosta skupaj z Bartom Stegemanom, direktorjem podjetja Plastika Skaza, predstavila, kako smo z odličnim partnerskim poslovanjem pomagali vzpostaviti podatkovno gnano poslovanje in preoblikovali uporabniško izkušnjo strank podjetja Plastika Skaza.

Na predavanju z naslovom Globalni uspeh temelji na pogumu in digitalni preobrazbi - en cilj, ena rešitev, bo predstavljena zgodba o tem, s kakšnim pristopom in s katero rešitvijo smo uspeli preseči izzive ter doseči Skazine cilje, kako pomembna sta zaupanje in partnerski odnos med naročnikom in izvajalcem, zakaj mora iti optimizacija procesov z roko v roki s tehnologijo in veliko več.

GoDigital-conference

Konferenca GoDigital 2020, ki jo Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT Horizontalna mreža organizirata v sodelovanju z Ministrstvom Republike Slovenije za gospodarski razvoj in tehnologijo, bo letos potekala na spletu 19. novembra s pričetkom ob 9.00. Na predavanje Globalni uspeh temelji na pogumu in digitalni preobrazbi - en cilj, ena rešitev se še vedno lahko prijavite na uradni spletni strani konference. Kotizacija je brezplačna.