Comtrade sponzor največjega Oraclovega dogodka v letošnjem letu – Oracle Innovative Technologies Summit 2018

Comtrade sponzor največjega Oraclovega dogodka v letošnjem letu – Oracle Innovative Technologies Summit 2018 red_square green_square yellow_square green_dots
Posted by Comtrade on May 10, 2018 2:09:00 PM

Comtrade tudi letos podpira največji Oraclov dogodek leta – Oracle Innovative Technologies Summit 2018, ki se bo odvijal 14. in 15. maja na Brdu pri Kranju.

Na dogodku bodo predstavljeni najnovejši pristopi k razvoju poslovnih aplikacij ter uporabi podatkov za strojno učenje in interakcijo z uporabniki. Prikazane bodo nove paradigme razvoja mobilnih in spletnih aplikacij ter sodobne tehnologije, kot so pogovorni robotki (chatbot) in algoritmi za strojno učenje in umetno inteligenco ter napovedno analizo. Govora bo tudi o internetu stvari (IoT) in pristopih k pretočnim podatkom, ki temeljijo na velikih količinah podatkov. Na dogodku bodo predstavljena še orodja za digitalno trženje in analizo uporabniške izkušnje ter integracije orodij za poslovno poročanje, razvite za enotne podatkovne vire.

Spoznati bo mogoče tudi novosti Oraclove podatkovne zbirke in si ogledati prihodnost relacijskih podatkovnih zbirk – avtonomne zbirke za podatkovna skladišča in transakcijske sisteme.

V Comtradu se zavedamo, da je dobro partnersko sodelovanje ključnega pomena za uspešno poslovanje in zadovoljstvo strank. Povezovanje najnovejših tehnologij globalnih ponudnikov in naših dolgoletnih izkušenj v različnih panogah nam omogoča, da zadovoljimo potrebe najzahtevnejših naročnikov.

vest1