Comtrade bo sponzor poslovnega dne na Microsoftovi NT konferenci 2018

Comtrade bo sponzor poslovnega dne na Microsoftovi NT konferenci 2018 red_square green_square yellow_square green_dots
Posted by Comtrade on May 10, 2018 1:59:00 PM

Vabimo vas, da se nam pridružite na Poslovnem dnevu Microsoftove Microsoftove NT konference 2018, ki se bo odvijal v sredo, 23. 5. 2018, v Portorožu.

Letošnji poslovni dan se bo po zaključku osrednjega dogodka NT konference razdelil na pet področij, kjer bodo strokovnjaki za informacijske tehnologije z udeleženci delili svoje znanje in dragocene izkušnje. Tako boste lahko najnovejše trende in znanje uporabili pri svojem poslovanju, saj boste iz prve roke izvedeli, kateri načini poslovanja so najprimernejši, katere tehnologije uporabljati pri svojem delu ter kako se soočiti z novostmi, ki jih prinaša tehnološki napredek. Največji poudarek v poslovnem delu konference bo posvečen področjem proizvodnje in storitev, finančnih storitev, javnega sektorja, energetike in digitalne preobrazbe.

Klod Kolaro, direktor podjetja Comtrade System Integration International, bo sodeloval na okrogli mizi, kjer bo govora o izzivih in priložnostih na področjih informacijskih tehnologij v javnem sektorju.

Dogodek je v prvi vrsti namenjen vodilnim kadrom – odločevalcem, vodjam, generalnim in informacijskim direktorjem ter vsem ostalim, ki si želijo optimizirati procese v podjetju ter začeti z digitalno preobrazbo.

NTK