Simple Lab – Kjer težka vprašanja dobijo enostavne odgovore.

V Comtradu želimo ambicioznim študentom omogočiti delo na pomembnih projektih s tehnologijami, ki bodo oblikovale svet prihodnosti. Pridruži se nam in lahko boš sodeloval pri projektih s področij analitike, interneta stvari in umetne inteligence ter...

Comtrade v strateško partnerstvo z družbo Bloomreach

Comtrade, vodilni IT sistemski integrator v regiji jugovzhodne Evrope, je sklenil strateško partnerstvo z družbo Bloomreach, ki je v svetu poznana kot specialist za digitalne izkušnje (DXP).

Comtrade na konferenci Austrian Oracle User Group (AOUG)

Najpomembnejšo avstrijsko konferenco za Oraclove rešitve AOUG, ki bo na Dunaju potekala 15. in 16. maja, soustvarja tudi Comtrade.

Umetna inteligenca na Dnevih slovenske informatike

Umetna inteligenca kot bistveni premik v digitalni preobrazbi (torek, 16.4.2019, 15.30)

KAJ JE HITRA OPTIMIZACIJA LICENC?

Podjetja vse pogosteje uporabljajo oblačne storitve, bodisi izključno v oblačnih ali hibridnih okoljih.

Comtrade System Integration Adriatic je novi licenčni partner Microsofta v Sloveniji

Podjetje Comtrade System Integration Adriatic je z družbo Microsoft podpisalo partnersko pogodbo za prodajo licenc Microsoftove programske opreme v Sloveniji in prejelo naziv Microsoft Licensing Solution Provider (LSP).

/IZOBRAŽEVANJE/ Umetna inteligenca kot bistveni premik v digitalni preobrazbi

Vabimo vas na izobraževanje »Umetna inteligenca v industriji«, ki je namenjeno vodjem, direktorjem, članom uprav in tistim zaposlenim, ki so odgovorni poslovni nosilci digitalne preobrazbe svoje organizacije in se zavedajo, da je uporaba umetne inteligence že danes nujna za ohranjanje konkurenčne prednosti na domačem in globalnem trgu.

/DOGODEK/ Prihodnost finančnih inštitucij na področju upravljanja podatkov

Comtrade System Integration International in Simplity prvič v Sloveniji s ponosom predstavljata teme, ki bodo vplivale na prihodnost finančnih inštitucij na področju upravljanja podatkov.

Comtrade SII podprl Hackathon: Kulturna pustolovščina na dlani

Pretekli konec tedna, 29. in 30. septembra je v ABC pospeševalniku potekal hackathon Kulturna pustolovščina na dlani, na katerem je 50 ambicioznih udeležencev povsem upravičilo namen tekmovanja, katerega cilj je bil izdelati idejno zasnovo aplikacije, ki bo z uporabo odprtih podatkov omogočila boljšo promocijo in doživetje kulturne dediščine v turizmu ali boljše povezovanje kulturne dediščine s turizmom v Sloveniji.

Slovenija se vztrajno digitalizira

Dve leti je minilo od zadnje domače raziskave s področja digitalne preobrazbe, zato je letošnja Anketa o digitalizaciji v slovenskih podjetjih, ki vključuje odgovore 75 podjetij, dobrodošla osvežitev. Prvi se bodo z ugotovitvami, kako in...