Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Preoblikovanje uporabniške izkušnje

Preobrazite se v podjetje, ki ustvarja vrednost za kupca.

woman-glasses
illustration-man-woman-board-squares

Podjetja vseh velikosti se soočajo s podobnimi in hkrati velikimi izzivi – povečana pričakovanja kupcev, globalna konkurenca, razmah spletnega nakupovanja in e-trgovin, novi prodajni pristopi ter proizvodnja brez zalog. Ti in drugi izzivi predstavljajo resno oviro poslovanju.

Toda posel smo ljudje. Mi smo tisti, ki lahko uspemo ali propademo v poslu. V praksi šteje uporabniška izkušnja stranke. Stranke podjetja namreč ocenjujejo na podlagi digitalnih izkušenj in interakcij, ki jih imajo s podjetji. Od ponudnikov pričakujejo dialog in edinstveno uporabniško izkušnjo.

Svojim strankam zagotovite edinstveno digitalno izkušnjo

CRM ter avtomatizacija marketinga in prodaje

Ne glede na to, ali želite optimizirati poslovne procese, povečati storilnost zaposlenih ali povečati prodajo, je pomembno, da rešitve in orodja vključite v celovit sistem.

Z integriranimi orodji za avtomatizacijo trženja lahko sledite potrebam in potem strank ter izpolnite in celo presežete njihova pričakovanja.

Več informacij
man-and-woman
illustration-woman-board-squares-plant

Poslovna inteligenca

Izkoristite podatke, ki jih zberete od strank. Uporabite jih za zagotavljanje boljših storitev in uporabniških izkušenj. Ti podatki so dragoceni za dobičkonosno poslovanje vašega podjetja.

Naši strokovnjaki za podatke in programsko opremo vam bodo pomagali kar najbolje izkoristiti podatke in razviti rešitve, ki omogočajo boljši vpogled v vedenje strank in vzpostavljanje tesnejših odnosov z njimi.

Več informacij

Rešitve za spletne trgovine in e-poslovanje

Rešitev za upravljanje vsebin (CMS) vam bo pomagala postaviti in optimizirati spletno mesto ter ga vsebinsko prilagoditi potrebam strank. Če lahko stranke takoj najdejo, kar iščejo, je večja verjetnost, da bodo pri vas nakupovali.

Naše rešitve vam bodo omogočile kakovostno urejanje in vzdrževanje digitalnih vsebin, da boste postali digitalno vidni.

Več informacij
blonde-woman

Vas zanima, kako upravljati s sistemi in programskimi rešitvami ter postati strokovnjak v očeh strank?

Spoznajmo se
Odkrijte pravo pot do svojih poslovnih ciljev

Zaupajte nam svoje digitalne potrebe