Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

Digitalna evolucija

Uresničite velike digitalne ambicije – pomagali vam bomo izkoristiti prednosti digitalne revolucije.

Brezplačni posvet
illustration-ds-together

Če želite danes ostati konkurenčni na trgu, morate stalno odkrivati nove načine poslovanja, saj vaše stranke že pričakujejo, da bo vaše podjetje digitalno. Če tega koraka še niste naredili in še razmišljate o tem, katere vidike svojega poslovanja lahko najprej varno preoblikujete, vam bomo priskočili na pomoč.

two-guys-one-girl
icon-green-server

Digitalna arhitektura

Digitalna arhitektura je temeljni kamen odlične digitalne izkušnje. Zgradite prave temelje, s katerimi boste zadovoljili potrebe strank in postali ključen igralec v svoji panogi.
Več informacij
icon-white-circle-person

Preoblikovanje uporabniške izkušnje

Zvesti kupci kupujejo pogosteje (90 % primerov) in za nakupe tudi porabijo več denarja (60 %) v primerjavi s povprečnim kupcem.
Več informacij
woman-glasses
man-woman
icon-green-database

Upravljanje podatkov

Podatki prinašajo poslovno vrednost. Toda najprej jih morate pridobiti, shraniti, analizirati, deliti, obogatiti in upravljati. Pomagamo vam ustvariti vrednost iz podatkov.
Več informacij

Naš pristop

Da bi vašemu podjetju pomagali uresničiti celoten potencial, uporabljamo najboljše tehnologije. Proces, ki ga pri tem uporabljamo, je sestavljen iz štirih korakov.

icon-green-zoom

Perspektiva

Z vašimi vodilnimi delavci povzamemo ključne trende, najboljše prakse, vašo vizijo in izzive. Nato opredelimo vlogo, ki jo lahko tehnologija igra pri preobrazbi vaše organizacije.

icon-green-checkmark-page

Odkrivanje

Na podlagi tehnološke logike pregledamo in opišemo vaše rešitve, vaš poslovni model in morebitne težave, s katerimi se srečujete. Nato opravimo vrsto pogovorov z vašimi zaposlenimi in pripravimo poročilo z načrtom razvoja.

icon-green-line-graph

Načrt

V svojem poročilu poiščemo ravnotežje med poslovnimi procesi in podpornimi tehnologijami. Zanašamo se na poglobljene analize in pripravimo splošen načrt posega.

icon-green-loop

Izvedba

Skupne ekipe za vpeljavo sodelujejo pri uvedbi dogovorjene rešitve. Agilni pristop med projektom zagotavlja dovolj kontrolnih točk in priložnosti za prilagoditve rezultatov.

Želite preobraziti svoje podjetje?

Spoznajmo se
Odkrijte pravo pot do svojih poslovnih ciljev

Zaupajte nam svoje digitalne potrebe