Chrome
Firefox
Edge
Safari
IE
Opera
r

IT-storitve in rešitve na enem mestu

Pomagamo vam ustvariti odlične digitalne izkušnje!

Brezplačni posvet
illustration-homepage-together

Pomembno obvestilo

Kot morda že veste, smo se pred nekaj meseci združili in postali del skupine Endava. Pripravljamo se na zadnje korake v integracijskem procesu, da postanemo popolnoma integrirani v eno podjetje.

Od avgusta 2021 bodo vsa naša spletna mesta in profili na družabenih omrežjih samodejno preusmerjeni na strani podjetja Endava, kjer upamo, da nas boste še naprej spremljali s ključnimi tehnološkimi in industrijskimi trendi in kjer bomo skupaj preoblikovali odnos med ljudmi in tehnologijo.
Endava_Logo_RGB_Original-1

Naše poslanstvo je strankam omogočiti, da dosežejo svoje poslovne cilje in ustvarijo informacijske infrastrukture z najboljšimi in najnovejšimi rešitvami in storitvami, prilagojenimi vsakemu podjetju in njihovi digitalni strategiji, arhitekturi in strukturi. Če se povežete s podjetjem Comtrade Solutions, ne boste več le iskali odgovorov na digitalno revolucijo, temveč boste narekovali njen napredek.

woman
icon-blue-chess-piece
DIGITALNA EVOLUCIJA

Preoblikovanje uporabniške izkušnje

Lahko vam pomagamo uresničiti pričakovanja strank in jih celo preseči, postati bolj konkurenčni, vpeljati spletno trgovino, rešitev za e-poslovanje ali razviti prilagojeno rešitev za vaše poslovanje.
Več informacij
icon-blue-cog
REŠITVE

E-poslovanje

E-poslovanje raste in se razvija z izjemno hitrostjo. Naši strokovnjaki uporabljajo napredne tehnologije in razvijajo sodobne spletne trgovine, ki podpirajo rast in dolgoročen razvoj.
Več informacij
illustration-homepage-ecommerce
two-men
icon-blue-lightbulb
STORITVE

Prehod v oblak

Računalništvo v oblaku je prihodnost informacijskih tehnologij. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali prenesti vaše informacijsko okolje v oblak. Tako bo vaše poslovanje potekalo hitreje, bolj učinkovito in bolj varno.
Več informacij

Naše stranke o nas

"Podjetje Endava smo kot partnerja za digitalno preobrazbo izbrali na podlagi bogatih izkušenj, izjemnega znanja s področja digitalizacije ter celovite podpore, ki jo ponuja."

Bart Stegeman

Direktor podjetja Plastika Skaza

Plastika Skaza

Vemo, da naše stranke zahtevajo veliko in odločili smo se za nadgradnjo celotnega spletnega ekosistema za zagotavljanje mobilnih in spletnih izkušenj. S pomočjo Comtrade Solutionsa smo razvili napredno digitalno platformo, ki zagotavlja privlačno in interaktivno uporabniško izkušnjo, s katero se bomo približali strankam iz celotne regije. Comtrade je zanesljiv in kakovosten partner, ki nam bo pomagal uresničiti naše projekte, osredotočene na zadovoljstvo strank.

Miha Valentinčič,

direktor inovativnih poslovnih modelov in digitalizacije

PETROL

Projekt smo začeli tako, da smo se o temi pogovorili s partnerji. Comtrade Solutions je bil v svojem pristopu prilagodljiv in ni bil samo pripravljen razpravljati o tem, kaj želimo narediti ampak je imel tudi dovolj poguma, da bi predlagal, kar se jim zdi možno. To je bilo dobro izhodišče za partnerstvo.

Vladimir Arshinov,

IT direktor, Skupina SIJ

SLOVENSKA INDUSTRIJA JEKLA

Naši partnerji o nas

Comtrade se je izkazal kot dragocen partner v regiji jugovzhodne Evrope, ko gre za uvajanje inteligentnih rešitev za digitalne izkušnje. Od novega partnerstva pričakujemo krepitev sodelovanja, s katerim bomo strankam in blagovnim znamkam v regiji nudili nadgradljive, visoko personalizirane in kontekstualne izkušnje spletnega nakupovanja.

Jasper de Vreugt,

direktor prodaje v regiji EMEA, Bloomreach

BLOOMREACH

V Microsoftu se zavedamo, da bomo uspešni le, če bodo uspešne naše stranke in partnerji. To še posebej velja danes, ko digitalna preobrazba od podjetij zahteva, da v poslovanje vključijo najnovejše veščine, globoko poznavanje poslovanja strank in Microsoftovih tehnologij. Partnerji, kot je Comtrade, so ključni del Microsoftovega poslovnega modela. Vsi se zavedamo, da nam bo uspelo le, če bodo naši partnerji uspešni.

Barbara Domicelj,

vodja podružnice Microsoft Slovenija

MICROSOFT

Postali smo del skupine Endava

graph man
mail counter-woman
7000
zaposlenih
30+
let izkušenj
32,3%
letna rast prihodkov
36
podružnic v 31 mestih v 15 državah
Le še korak vas loči od ustvarjanja edinstvenega poslovnega odnosa

Povežimo se!