AKTUALNO

ENOSTAVNOST, KI JI LAHKO ZAUPATE

Vaše IT-okolje mora biti na enostaven način kos tudi kompleksnim nalogam. Digitalne tehnologije morajo poslovanje poenostaviti, ne pa ga narediti še bolj zapletenega. V najboljšem primeru lahko izboljšajo prav vse vidike poslovanja in podjetju omogočijo, da se kot celota dvigne na višjo raven.

Digitalna preobrazba ni več uganka, v zadnjih letih se je je lotila že polovica podjetij. Iz lastnih izkušenj vemo, da najbolj uspešni projekti vsebujejo naslednje tri ključne faze:

OPTIMIZACIJA
PROCESOV

Rezultati celovite optimizacije poslovanja so nižji stroški, boljše načrtovanje ter višja učinkovitost zaposlenih in tehnologije.

DIGITALIZACIJA
POSLOVANJA

Izboljšave na področjih upravljanja financ, logistike, načrtovanja, kadrov, proračunov in drugih področij, ki podpirajo vaše osrednje poslovne procese lahko ustvarijo številne konkurenčne prednosti in hkrati prihranke.

PREVETRITEV POSLOVNEGA MODELA

Uporaba podatkov o strankah, napovedna analitika v navezi s strojnim učenjem ter odpiranje in povezovanje najrazličnejših zbirk podatkov in informacij so dober recept, kako najti nove vire stalnih prihodkov.

SKRB ZA
INOVACIJE

Poglobiti se velja v ideje, ki prispevajo k rasti podjetja. Razmisliti o tem, kaj pritegne stranke in kateri trendi zahtevajo reakcijo podjetja. Temeljita prenova vrednostne verige, podprta z inovacijami, je pravi korak k uspehu.

ZAGOTAVLJANJE ZADOVOLJSTVA STRANK

Povratne informacije strank in trga velja izkoristiti za še bolj natančno prilagoditev ponudbe. Zadovoljstvo strank je ključna prioriteta, zagotavljati ga velja ob vsakem stiku in preko vseh komunikacijskih kanalov.

PRIVLAČNOST
V OČEH STRANK

Vzpostavljanje in ohranjanje stika s strankami zahteva poznavanje njihovega razmišljanja in jezika. Digitalizacijo poslovanja velja usmeriti tja, kjer so stranke, torej se osredotočiti tudi na družbene kanale in medije.

Vsako podjetje je edinstveno, prav takšna pa je tudi njegova pot do preobrazbe. Vaše digitalno potovanje ne more biti kopija poti drugih podjetij, ubrati morate lastno smer.
Zgolj nove aplikacije, rešitve in sistemi vam pri tem ne morejo pomagati. Mi pa vam lahko. Ne glede na to, kje na poti digitalne preobrazbe se nahajate, se lahko zanesete na naše vodiče. Njihove izkušnje in pristop, ki temelji na povezovanju in ustvarjanju enostavnosti poslovanja, dokazano prinašajo prihranke časa in denarja ter zagotavljajo varno preobrazbo.

PARTNERJI

partner
partner
partner

TESTIMONIALS

testimonials

“Vemo, da naše stranke zahtevajo veliko in odločili smo se za nadgradnjo celotnega spletnega ekosistema za zagotavljanje mobilnih in spletnih izkušenj. S pomočjo Comtrade Solutionsa smo razvili napredno digitalno platformo, ki zagotavlja privlačno in interaktivno uporabniško izkušnjo, s katero se bomo približali strankam iz celotne regije. Comtrade je zanesljiv in kakovosten partner, ki nam bo pomagal uresničiti naše projekte, osredotočene na zadovoljstvo strank.”

Miha Valentinčič, Director Innovative Business Models and Digitalization

testimonials

“Projekt smo začeli tako, da smo se o temi pogovorili s partnerji. Comtrade Solutions je bil v svojem pristopu prilagodljiv in ni bil samo pripravljen razpravljati o tem, kaj želimo narediti ampak je imel tudi dovolj poguma, da bi predlagal, kar se jim zdi možno. To je bilo dobro izhodišče za partnerstvo.”

Vladimir Arshinov, CIO of Slovenian Steel Group

Stopite v stik z nami in zahtevajte temeljit pregled lastnega poslovanja. Pomagali vam bomo izdelati pravi načrt za tehnološko podprto poslovno preobrazbo.